Samenwerking HP en Deloitte implementatie in 3D-printer

3d-print

Om de digitale transformatie van de productie-industrie op wereldwijde schaal te versnellen, zijn HP en Deloitte een samenwerkingsverband aangegaan. De twee organisaties willen de Jet Fusion 3D-printsystemen van HP in grote productieomgevingen in onder meer de metaalsector implementeren. Deloitte’s grote, wereldwijde klantennetwerk wordt daarbij aangesproken.

Naast een grote clientèle bezit Deloitte ook diepgaande relaties in de productie-industrie en veel kennis op het gebied van digitale processen. Deze coöperatie versnelt het ontwerp- en productieproces. Daarnaast kan er meer tijd in innovaties gestoken worden en versterken de bedrijven hun positie op de internationale markt. Een ander speerpunt van de samenwerking is afvalreductie.

De 3D-printers van HP worden al ingezet door bedrijven als BMW Group, Jabil en Nike. Deze nieuwe manier van produceren drukt de kosten, verhoogt de productiesnelheid en creëert nieuwe omzetmarkten. Het samenwerkingsverband begint in eerste instantie in Amerika en wordt daarna uitgebreid naar andere continenten.

Be the first to comment

Leave a Reply