Polijstmachine Bigfoot Mille verwijdert lakeffecten

Rupes presenteert de Bigfoot Mille LK 900. Deze polijstmachine biedt een sterke balans tussen vermogen, ergonomie en efficiëntie voor gebruikers die voor een direct aangedreven oplossing kiezen. Het apparaat verwijdert lakeffecten.

De Bigfoot Mille LK 900 zet in op gebruikscomfort en werkefficiëntie. Deze revolutionaire draaibeweging naar rechts garandeert een hoog comfortniveau. Met deze eigenschap onderscheidt de Mille zich van de concurrentie. Het systeem bevat een progressieve trekker met een nauwkeurige snelheidsregeling. Via de trekker en het de snelheidsregeling kan de gebruiker de exacte gereedschapssnelheid instellen.

Dankzij twee rubberen steunen aan de bovenzijde kan de machine omgekeerd rusten als deze niet in gebruik is. De snoer van 9 meter zorgt voor een betere wendbaarheid in de werkruimte en bespaart tijd en ongemak met verlengsnoeren.  De BigFoot Mille laat ook het gebruik toe van twee verschillende polijstschijven met een diameter van 125 mm en 150 mm. Het steunschijfsysteem is ontworpen om dezelfde prestaties met een laag trillingsniveau te behouden, ongeacht de diameter van de geïnstalleerde steunschijf.

Be the first to comment

Leave a Reply