Vlakfrees CoroMill 745 zorgt voor sneller productieproces

Vlakvrees

Sandvik Coromant presenteert de CoroMill 745. Deze vlakfrees met hoge voeding heeft een instelhoek van 25°, zodat het frezen van stalen en gietijzeren producten nog sneller kan. Het apparaat maakt nog grotere verspaningsvolumes (MRR) mogelijk in toepassingen met snedediepten tot maximaal 2,8 mm (0,110 inch).

De lichtsnijdende werking van de wisselplaatpositionering zorgt voor de juiste spaanvorming. Het slimme ontwerp van de vlakfrees zorgt voor een laag energieverbruik en geluidsniveau. De CoroMill 745 is geschikt voor onder meer grote serieproducties en flexibele productiestraten.

Betrouwbaar vlakfrezen
De grote schroef zorgt voor een eenvoudige hantering, terwijl de wisselplaatpositie en zevenkantige wisselplaatvorm de juiste opspanning garanderen. Betrouwbaar vlakvrezen is eenvoudig met de CoroMill 745. Een inwendig koelmiddel is beschikbaar op alle frezen met een bereik van 63 tot 160 mm (2,5 tot 6,0 inch). De hoge voeding CoroMill 745 met 25° instelhoek is een aanvulling op de CoroMill 745 met 42° instelhoek.

Be the first to comment

Leave a Reply